Dansgala i Ekenäs Bollhall

1 nov


Missa inte den stora dansgalan i Ekenäs Bollhall lördagen den 2/11 2019, då blir det dans till Guns Rosor & Högtryck.


Publicerad: 2019-11-01 19:15:54

Trevlig söndagsdans med Junix

1 nov

Här följer lite trevliga bilder från en minst lika trevlig söndagsdans i Storfors Kulturhus. På scenen stod Junix som kommer från Arbogatrakten numera. En orkester som jag upplevt flera gånger och har aldrig åkt hem besviken. Dessa grabbar kan verklige leverera. De spelar mestadels på trio men även som kvartett när arrangören så önskar.

Kvällen i Storfors blev jättetrevlig som alltid med idel glada dansare. Man kan säga att Junix verkligen är ett säkert kort. Vart de än drar fram kommer dansfolket i strida strömmar för att slå en sula på parketten. Arrangörerna Sven och Kerstin från Korpen Karlskoga var som vanligt mycket nöjda med danskvällen.

Lite bilder till danslogen.se blev det ju så klart också. Dessa kan ses nedan och fler publikbilder finner du på deras egen site. Sen försöker jag ofta få till lite gruppbilder på banden. Dessa brukar jag använda i en dansbandsalmanacka som jag brukar göra i slutet av året. Och då kan det ju vara bra att ha lite bilder att variera sig med.

Många härliga danslåtar bjöd Junix på. Var lite fräck och plåtade av deras repa för att ha för privat bruk. Jag ska nämligen sätta ihop en egen danskväll på en privat fest och då kan det vara bra med lite inspiration.

Slutligen vill jag tacka Bengan. Hasse och Gugge för en trivsam afton i Storfors. Ha en fortsatt fin spelhöst så ses vi framöver på någon passande dansbana.


Publicerad: