Ny Livestream med Micke Ahlgrens

2 apr

Micke Ahlgrens livestream från förra veckan blev en formidabel succé. Så nu kör grabbarna ytterligare en kväll. Läs nedan vad de skriver på sin facebooksida.

Vi är så otroligt tacksamma för allt stöd & positiv feedback vi fått i samband med vår allra första egna livestream i söndags🤗. Ni ska veta att det betyder jättemycket för oss, både ekonomiskt och känslomässigt nu när vi inte kan spela ute i landet som vi brukar.
I skrivande stund har vi fantastiska 50 000 visningar och många av er har uppmanat oss att göra om det.
Vi vet ju inte hur länge alla i bandet håller sig friska så vi smider medans järnet är varmt. Nu på söndag 5/4 sänder vi igen här på Facebook. Vi drar igång streamen ca 19.15 eftersom vi inte vill krocka med Voize som sänder ca 18-19. Vi ska samarbeta och inte konkurrera i dessa tider.
Vi ses på söndag


Publicerad: 2020-04-02 14:47:31

Förfest med Jocke och Lunkan från Perikles samt Bosse från Prebens Pågar

2 apr

Nu på lördag den 4/4 klockan 18.00 så bjuder Jocke & Lunkan åter in till lite ”förfest” i studion tillsammans med Bosse ifrån Prebens Pågar. Det kommer bjudas på personliga favoriter, önskelåtar och ja vem vet vad som kan hända.. Jocke har dessutom en liten ”surprise” till sina medmusikanter denna afton! Missa inte detta ! Medans man väntar kan man ju alltid avnjuta lite Periklesmusik på Spotify och ta en svängom där hemma!


Publicerad:

Skåningarna med ny singel

2 apr

Nu på fredag släpper äntligen Joel och hans band Skåningarna en ny singel. Det blir ny suverän bugglåt ”Faller som en fura”. Jag har haft förmånen att provlyssna på låten och det låter riktigt bra. Spår två på singeln är en snygg version på klassikern ”När en flicka talar skånska”.
Denna singel är en försmak på den full-cd som bandet kommer släppa senare i vår.


Publicerad: