Carisma bjuder på livestream

22 apr

Det fisnka bandet Carisma meddelar via sin facebooksida att de har bestämt datum för sin live-sändning. Det blir söndagen den tredje maj kl. 19.00 som de spelar live på Facebook. Det blir en lättsam kväll där de bjuder på låtar av olika slag och kanske ett och annat spelmansminne. Så lägg söndagen 3 maj på minnet så ses vi då.

CarismAa facebooksida

Rune Rudberg Band med livesänding från Gjøvik ljudstudio

22 apr

Rune Rudberg Band kommer bjuda er kära publik på livesänding från Gjøvik ljudstudio.
Rune Rudberg välkomnar alla till deras intima konsert från Gjøvik ljudstudio. De vet inte riktigt vad de ska spela. Därför önskar de att publiken kommer med sina önskningar under sändningen. Kul och lite skrämmande för bandet. Men de hoppas att det kommer bli en trevlig upplevelse tillsammans.

Läs mer på denna länken

Tore Halvorsen – Live på Karantene Scene

22 apr

På fredag är det dags för Tore Halvorsen att ge en livestreamad konsert. Tore känner nog de flesta till som före detta sångare i Ole Ivars.

The Karantene Scene är en digital konsertserie med lokala artister från Inland, live från Festivativity Bar & Scene – utan publiken.
Du kan enkelt se konserten genom att klicka på den här länken: https://youtu.be/gY9JGwAxNMI

Hela kulturindustrin i Norge lider av Korona-utbrottet som rasar. I likhet med situationen arbetar arenor, Festivitet Bar & Scene och ANTI tillsammans för att ge både lokalbefolkningen i Hamar en kulturell uopplevelse och kulturlivet i kommunen en scen att stå på. Detta i form av live-streamade digitala konserter. Sparebank1 Østlandet tillsammans med Hamar kommun och Stange kommun stöder karantänscenen.