Livestream med Tomas Fantz

1 maj

Svenska pensionärsförbundet i Finland vill uppvakta alla mammor på morsdag genom att bjuda på en danseftermiddag med dansorkestern Tomas Fantz.
De strävar till att kunna streama dansen via Youtube och på Facebook. Därtill sänds dansen via olika Lokal-TV kanaler runt om i Svenskfinland samt i Radio Vasa.

Tomas Fantz är ett dansband från Vasa i Österbotten, Finland. Bandet grundades 2016, men flera av medlemmarna har lång erfarenhet av dansband sedan tidigare.

Läs mer om livestreamen på länken nedan
https://www.facebook.com/events/653343102187535/

Livestream med Ljaps orkester inställd!

1 maj

Snart blir det en livestream med dansbandet Ljaps. År 2015 tyckte fyra spelsugna grabbar att det var dags för ett nytt dansband att ta plats på scenerna och sprida dansvänlig musik för alla dansglada människor. Ja och på den vägen är det. Namnet Ljap’s kom till utav medlemmarnas efternamn, Lundin, Jansson, Andersson och Pettersson. Även om efternamnen inte stämmer idag så heter bandet fortfarande Ljap’s och musikstilen är och har sedan starten varit fräsch och buggvänlig. Det här är äkta dansmusik, live utan inspelade bakgrunder, allt snyggt framfört för att garantera dig och din danspartner en härlig danskväll.

Bandet består av:
Anders Pettersson – Bas & sång
Benny Lundin – keyboard & sång
Glenn Nordling – trummor & sång
Mattias Lundin – gitarr

Läs mer om deras livestream här

Ny livestream med Shine

1 maj

Den 2:e maj bjuder dansbandet Shine in till sin andra Livesändning för att uppmuntra och sprida lite dansglädje
Bandet skriver på si facebooksida att de saknar publiken som tusan och att de knappt kan vänta på att de här ska vara över. Givetvis kommer de att vara försiktiga och vid sjukdom så byter de datum. Men de hoppas så klart med på den 2 maj med start 17.00

https://www.facebook.com/events/1126293501072051/