Lotta på Liseberg blir av

7 maj


Foto: Peter Knutsson

Nu är det klart att det blir en säsong med Lotta på Liseberg. Alla danser och konserter fram till midsommar är inställda. Liseberg har skjutit på sin premiär på obestämd tid.Parkens förhoppning är att kunna öppna upp lite i taget. För att det ska vara möjligt måste Folkhälsomyndighetens folksamlingsgräns på maximalt 50 personer ändras.

Dock står det klart att det blir allsång som vanligt på Liseberg. Om det blir inför livepublik eller om samtliga för följa det framför tvn återstår att se. Det kommer bli musik, det kommer bli glädje och det kommer att bli gästartister precis som tidigare år.

Start på det hela är den 22 juni och åtta veckor framåt. De ackompanjeras som vanligt av Lottaorkestern ledd av Andreas Landegren.

Programmet direktsänds på TV4 och TV4 Play från Stora Scenen på Liseberg.

Malungs dansbandsvecka ställer in

7 maj

Dansbandsveckan Alltid vecka 29 i Malung. Men inte i år. För en liten stund sedan kom beskedet att Dansbandsveckan ställer in sommarens dansvecka. Det var ett väntat besked. Nu tåerstår det bara att se när fler dansfestivaler följer efter.
Läs informationen nedanför från Dansbandsveckan.

Med sorg i hjärtat har vi nu beslutat att ställa in Dansbandsveckan 2020. Vi har hoppats in i det sista, men som läget ser ut med smittspridningen av Covid-19 kan vi inte genomföra ett stort dansevenemang. Hälsan går alltid i första hand. Biljetter som har köpts till Dansbandsveckan 2020 kommer automatiskt att gälla till Dansbandsveckan 2021 och vi hoppas att ni sparar dem, men självklart går det också att få tillbaka pengarna. Information kommer att gå ut via mail till alla som har köpt biljett. Vi vill tacka alla er som har hoppats tillsammans med oss under våren. Vi kommer att se till att Dansbandsveckan 2021 blir den bästa någonsin!