Årets sommarhit kommer från Grums och duon Jag & Farzan

27 maj


Foto: Privat/Thomas Berglund

Nu har det fötts ett nytt spännande musikprojekt vid namn ”Farzan&Jag”. På fredag släpper det sin första singel ”Barfotadans” som förväntas bli en ny sommarhit. Och vilka är då detta kanske ni undrar? Jo det är en härlig duo från Grums som består av Thomas Berglund och hans dotter Felicia.

Hur kom ni på idén till låten och projektet?
Thomas berättar att dottern ville så gärna sjunga en låt ihop med sin pappa. Så vi satt mest i studion och lekte lite. Sen märkte jag att låten kunde bli riktigt bra. Och då kontaktade jag Micke Løvdalen och Haidi Krohn för att få lite hjälp med att slutföra det hela. Haidi och Micke är liksom Thomas riktiga ”låtskrivarrävar” inom genren dansband. Men detta är ingen dansbandslåt. Men blir man glad av låter får man så klart dansa.
Thomas tycker själv att slutresultatet blev riktigt strålande. Vi har gjort låten även för att kunna få lite glädje inför sommaren, nu när allt är som det är med coronaviruset.

Hur kom ni på namnet ”Jag & Farzan”?
Namnet ”Jag & Farzan” var det min flickvän som kom på säger Thomas. Så hon har lite del i namnet också. Ett klockrent namn med andra ord. De har även startat en youtubekanal med samma namn.

Blir det fler låtar framöver?
Ja om denna låten blir bra mottagen så klart vi skulle kunna skriva en till. Vi hoppas låten kommer bli omtyckt av både små och stora.
Jag önskar Thomas och Felicia lycka till med projektet och hoppas att de får många streams.