Norska Mickes ute med ny musik

2 jun

Sedan starten 1999 har Mickes släppt två album och flera singlar.
Nu har de släppt ny musik igen. Den här gången är det en egen ”popdoftande” bugglåt.
Låten är skriven av Micke Løvdalen, Henrik Sethsson, Lennart Dahlberg Texten är översatt från svenska av Kristin Samskott.
”Ett ögonblick” är en riktig dansbar låt bandet tror kommer att bli väl mottagen på dansgolvet. Låten handlar om att träffa den du har väntat på hela ditt liv.


Publicerad: 2020-06-02 23:45:58

Nostalgisväng med Agneta och Peter

2 jun

Agneta Olzzon och Per Grudström behöver väl ingen närmare presentation. Agneta Olzzon känner nog alla igen som sångerska i Frekvens, Martinez och på senare år så klart Thor Görans. Peter en hyllad låtskrivare, sångare och gitarrist i Thor Görans.

På nya plattan ”Publikens favoritlåtar” startar man piggt med Siv Malmkvists ”Tunna skivor” som följs av ”Tror du att jag förlorad är”. Skivan innehåller 20 spår varav nio låtar är signerade Thor Görans. Det är härlig mix av gamla godingar och egna låtar signerade Peter Grundström. Peter är en fantastisk låtskrivare som radat upp flera succér med sina låtar. Bland annat har Christer Sjögren och Vikingarna spelat in flera av hans låtar. Streaplers slog svensktoppsrekord med ”Till min kära”. Den finns så klart med på plattan tillsammans med bland andra ”Livet har varit gott mot mig”, ”Små små ord” och ”Störst av allt är kärleken”.

Man blir glad av att lyssna på Peter och Agneta. Agneta gör som vanligt ingen besviken med sin pigga röst och Peter sjunger bättre än någonsin.

Nostalgifaktorn på skivan är hög när de tar sig an låtar som ”Leka med elden”, ”Slit och släng”, ”Hälsa Mikael från mig”, ”Jag måste ge mig av” och ”Har du glömt”.
Dessa blandas upp med alster som ”Min väg genom livet”, ”Kära Kristina” och ”En plats i mitt hjärta”. Alla låtar i egna fina arrangemang. Köper du denna platta får du verkligen valuta för pengarna. En platta som jag varmt kan rekommendera.

Skivan kan beställas via Ginza Musik


Publicerad: