Dagens lunch

12 mar

I dag blev lite pizza hos restaurangen ”rakt över gatan” från jobbet sen. Helt okej pizza. Men hade önskat att de utökat menyn med lite annan mat än bara pizza, kebab och sånt som man hittar hos vilken annan pizzeria som helst.


Publicerad: 2021-03-12 22:52:27

Snön som föll

12 mar

Det syns egentligen inte hur mycket snö det kommit här i Kristinehamn eftersom det är skottat på dessa två bilder. Vaknade upp till ett helt vitt vinterland i morse. Så det blev att klä på sig lite extra varmt och ladda med astmasprayen i fall att. Som tur är behövdes den inte användas. Men jag vet ju aldrig. Så det känns alltid tryggt att ha den nära till hans i fall att. Efter avslutat dagsverk blev det buss hen. var ganska ensam på bussen hem. Väl hemma blev det lite vila innan jag hamnade i soffan framför tv:n och farmen. Snart helg igen vänner. Ta det lugnt och var rädda om er.


Publicerad:

Wickströmz i NWT

12 mar

Det är så kul när det arbete man lägger ner för dansbanden ger frukt. I dagens NWT kan man se resultatet av en otroligt snygg pressrelease som jag hjälpt dansbandet Wickströmz med. Även danslogen har skrivit flera artiklar utifrån den pressrelease som bandet skickade ut.


Publicerad: