Excess byter medlemmar

7 maj

Excess meddelar att det kommer bli en liten förändring i laguppställningen. I samband med att Corona bröt ut så valde bandets keyboardist Henrik Gillenheim att kliva av Excess för att lägga mer fokus på jobb och familj. Då alla spelningar var inställda fick de aldrig någon chans att tacka av Henrik ordentligt på scen. Men de tackar via facebook Henke för tiden i Excess och för alla glada skratt och goa ”göteborgsskämt” och önskar honom lycka till med allt han tar sig för i framtiden.
Tills bandet hittar en ny fast medlem kommer William Endmyhr hoppa in och hjälpa dem bakom klaviaturen. En riktigt duktig kille som bl a har ett dansbandsförflutet i Jive.

Excess ställer in sin livestream

7 maj

Excess meddela att åter aterigen har Corona ställt till det för deras planerade live-sändning. En närstående har testat positivt för Covid i ett snabbtest så de väljer att ställa in morgondagens live-stream för allas säkerhet.Det är många som sett fram emot deras sändning, så även Excess så klart, men i dessa tider måste alla ta sitt ansvar.
De återkommer med nytt datum framöver.