Livestream med Haaks

10 maj

Jag vill bara påminna er mina vänner att Sveriges i särklass bästa coverband Hakks. Livestreamar varje fredag med start 18.00
Missa inte tt följa dem på facebook. Det finns dessutom en till grupp som heter 100% Haaks för alla som sypportar detta fantastiska band.

Livestream med Mickeys

10 maj

Söndag den 6 juni kl 15.00 kör Mickeys Livestream direkt från ”våran terrass” på Aspåsgården.. De vill ju också naturligtvis att det kommer live publik ”som håller avstånd”. Det kommer säljas hamburgare, läsk, kaffe och nåt gött till det. De hoppas kunna bjuda både er på plats och alla i cybervärlden på underhållning ca 1,5 timme om vädret tillåter.

Nationaldagsstream med Casanovas

10 maj

Även i år kan man fira Nationaldagen med Casanovas via en livestream från Studio Eveborg. Om vädret tillåter blir det både ett utomhus-set lite mer akustiskt och sen flyttar de in för 100% Casanovasmusik med premiär för nya låtarna från senaste succé-singeln. Detta kommer också bli Hasses sista officiella ”gig” så de kommer såklart fira av honom.
Välkomna söndag 6/6 kl 18.00-20.00 via Casanovas Facebooksida.

Mona G Livestreamar i kväll

10 maj

Missa inte när Mona G har sin livestream i kväll
Sändningen kan du bland annat se pä Monas egen sida.

https://www.facebook.com/Mona-G-Dansband-och-countrys%C3%A5ngerskan-125926310794954/ Man kan även kika på youtube om man föredrar det.

Glöm inte att gilla Mona på den sida så du inte missar kommande nyheter m,m
Till denna stream har jag bland annat varit delaktig i att ta fram fysiska exemplar av den unika singel som kommer lottas ut under kvällen bland er som swishar in och köper hennes full-cd.
En singel som finns i tre exemplar.
Det kommer bli mycket sång och musik, lite gött snack plus att Mona bjudit in tre kära vänner.
För produktion svarar Hans Persson på Ateljé Braun/HP Promotion.
För ljud svarar Sture Johansson från rent drag.
Programvärd är ingen mindre än PA-Sköld.
Så med detta sagt så förstår ni att ni inte får missa detta i kväll kl 20.00 på fascebook eller youtube.