Lasse Stefanz släpper nytt

28 maj

Mariann Grammofon meddlear att Lasse Stefanz kommer med nytt material.
Den 18/6, veckan innan midsommar, släpper Lasse Stefanz sin första nya låt på nästan ett år. Spara ner den redan nu och bli först att höra den på releasedagen.
Klicka här: https://lnk.to/EnBattreManPresave

”En bättre man” är skriven av Peter Kvint, Eric Palmqwist & Peter Morén. En trio som tidigare inte skrivit musik till LS, men vars meritlista är minst sagt imponerande, i Sverige och internationellt.

Besök hos min favoritsallong

28 maj

Så här blev resultatet efter ett besök hos min favoritfrisör Har 4 You. Alltid lika trevlig service. Det kan inte bli bättre än så här.

Älskade Degerforsparken

28 maj

I lördags blev det en tur med bilen. Först ett besök vid vårt somamrtorp som ligger lite norr om Kristinehamn. Efter vårt besök vid sommarstugan fortsatte vi norröver och på lite mindre vägar kom vi fram till Linnebäck. Där fortsatte vi mot Degoerfors. På vägen dit passerade jag anrika Jacobs Loge som numera inte är en loga. Väl inne i Degerfors var jag bara tvungen att stanna vid entrén till vackra Degerforsparken. Det gjorde lite ont i häjrtat att veta att här skulle man ha spenderat många fina onsdagskvällar om allt vore normalt. Sist jag var här och slog en sula på parketten var den 4 september 2019 då Falköpingsorkestern Kenneth & Classe svarade för dansmusiken. Så jag tänkte dela en bild så nu får se hur trevligt det var den där septemberkvällen. Får hoppas det inte dröjer allt för länge tills det blir igen i denna fina park.