På besök på Kyrkogården

30 maj

I dag på mors dag blev det till att besöka Ruds Kyrkogård i Karlstad samt Nya Kyrkogården i Kristinehamn. Detta för att göra det lite fint vid mormors respektive farmors grav. När blommor inhandlades på Blomsterlandet så blev man lite inspirerad när man såg fröerna med grönsaker man kan odla. Även om jag har 0% gröna fingrar så lät det lockande. Jag får fundera lite till. Det medför ju lite jobb också. Det är ju inte bara att så. Nördig som man är så upptäckte jag att Blomsterlandet fått en uppdaterad loggan. Även om den nya påminner lite om den förra så gillar jag den nya bättre. En snygg helgul logga. Ni ser både den nya och den gamla bland bilderna nedan.


Publicerad:

Expanders 3.0 har tagit form

30 maj

En del har kanske undrat vad som händer med Expanders. Nu är hemlighetsmakeriet över och kapellmästaren Tony Westland kan stolt presentera tre nya medlemmar till bandet.

Från vänster i bild finner vi bandets trummor finner vi Stefan Brodin. Mannen med ett härligt sväng, stort musikintresse och hög ambition sitter han som handen i handsken i Expanders 3.0. ”Till vardags” arbetar Stefan även som ingenjör på Sandvik

i mitten finner vi bandets sjungande gitarrist Patric Silén- Party/coverbanden Sveriges Hjeltar och Partypistolerna är bara några exempel där Patric figurerat med sitt glödande gitarrspel, som givetvis sitter som en smäck i rykande Expanders 3.0! ”Till vardags” driver Patric även Instrumentservice Huddinge som både säljer, servar och reparerar musikinstrument och tillhörande utrustning.

Sist men inte minst till höger bandets sjungande basist – Magnus Willén! Med en lång erfarenhet inom musikbranschen, bl.a. från det egna dansbandet Manges, bluesrocktrion Tripple X och coverbandet House Of Mike är han ett tryggt, stabilt och säkert fundament i Expanders 3.0. ”Till vardags” arbetar Magnus även som säljare på Nordic Audio Distribution

Så jag lyfter på hatten och önskar Expanders 3.0 stort lycka till på dansbandsestraderna.


Publicerad: