En regnig bilträff vid Lunedets Camping

20 jul

Hä kommer det lite bilder från Lunedets motorkvällar som de har vid sitt café. Tisdagar hela sommaren, motorträffar kl. 18.00

Lunedet och Knappfors är karlskogabornas friluftsområde och ett av Karlskogas stora besöksmål med badplatser, vandringsleder, camping, kaffe- och matservering och historiska kulturbyggnader vid Bergslagskanalen.

Just denna kvällen var det lite regnigt men det var ändå en hel del folk somt trotsade vädret och dök upp ändå. Kvällen avslutades på Sibylla Karlskoga. Detta eftersom det var så lång kö till fikat i Lunedet. Annars har de mycket gott fika där.

Mariana blir sångerska i Bennix

20 jul

Nu är allt klart och jag har glädjen att berätta att Mariana Nilsson blir ny sångerska i Bennix orkester. På sin facebooksida säger hon att det känns fantastiskt kul och hon ser fram emot att hänga med dessa grabbar. Mariana har tidigare sjungit i banden Soundex och Marianas. Jag lyfter på hatten och önskar lycka till.

Robin Kopatsch har avlidit

20 jul


Foto: Bennrix orkester

Jag har nåtts av det tråkiga beskedet att Robin Kopatsch, medlem i Bennrix har avlidit. Han blev 50 år.

Så här skriver bandet på sin fb-sida:

”Vår käre trumslagare Robin har hastigt lämnat oss i stor saknad. Du kommer för alltid finnas med oss i BENNRIX”.

Streaplers till Brunnsparken Örebro

20 jul

Nu kan jag meddela en rolig nyhet för alla er som gillar Brunnsparken Örebro och dansbandet Streaplers. Håll utkik gott folk och boka in 21 augusti i kalendern! Då blir det ett sittande evenemang med det härliga gänget i Streaplers.
Biljetter kommer.inom de närmaste dagarna så håll utkik!

(Hade världen varit normal hade det förresten varit dans med Streaplers just idag, tisdag vecka 29)

Vikingarna gästar Allsång på Skansen

20 jul

Idag den 20 juli gästar det klassiska dansbandet Vikingarna allsången på Skansen. De kommer bjuda på några riktiga klassiker och så klart en allsång som vi alla kommer känna igen och kan sjunga med i.

Programmet sänds kl 20.00 i SVT-1 och NRK2 samt på SVTplay.