Dagens matlåda

27 aug

Delger en bild på dagens lunchlåda. Makaroner med köttbullar toppat med lite smältost. Efteråt blev det en glass.


Publicerad: 2021-08-27 15:21:09

Ny jacka

27 aug

När jag var i Karlstad så passerade jag Sportringen outlet som hade utförsäljning. Passade då på att köpa mig en rejäl regnjacka då jag saknar detta. Det blev denna otroligt snygga från Tretorn. Prislappen visade 1200:- men sedan var det halva priser på det plus 70% på det priset. Så mitt pris blev blygsamma 180:-
Ett helt okej pris tycker jag. Så nu slipper jag bli blöt


Publicerad:

ICAs fiskgratäng får toppbetyg

27 aug

Nu är det konstaterat. Från min sida i alla fall. Micrad fiskgratäng är godast om den kommer från ICA. Denna smakar tusen gånger bättre än den från Coop.
Den blir blaskig och slemmig. Icas där emot smakar som en fiskgratäng skall smaka. Så denna får en mycket stark 4 av 5 möjliga. Rekommenderas varmt!!!


Publicerad:

Min gamla sköldpadda

27 aug

Vad nostalgisk man blir när man i garderoben rotar efter grejer och finns sina gamla leksaker som är sparade. Denna sköldpadda minns jag att jag lekt mycket med och drog runt med. När jag visar upp den är det många som direkt frågar vad jag säljer den för. Men tyvärr. Den är inte till salu. Det jag skall fixa med den är ett nytt snöre. Skall tydligen vara en plastsnöre av typen tvättlina eller så. Helst i samma gula nyans som skalet.


Publicerad: