Barbados tar en timeout

22 maj

Barbados har bestämt sig för att ta en timeout från turnerandet. Därmed ställs samtliga spelningar i sommar in.
Så här skriver bandet på xin facebooksida.

Efter en tids övervägande har Barbados beslutat sig för att ta en timeout från live-scenen, dels pga tuffa tider, dels för att andra musikaliska och personliga prioriteringar står för dörren.
Vi har dock idéer och filar på framtiden…
Det finns gott om låtmaterial som bara väntar på att få släppas, och det kommer vi göra när rätt tillfälle dyker upp.
Till alla våra fans där ute; Tack – ta hand om er – vi ses!!
Med vänlig hälsning Crazy Lager & Pp

Läs mer här

Grattis Arvingarna till Grammis 2022

19 maj

Det blev Arvingarna som vann grammis kategorin Dansband med albumet Tänker inte alls gå hem

Övriga nominerade dansband var:
Boogart – En ny tid i livet
Donnez – Alla dar i veckan
Larz Kristerz – Stuffparty 4
Perikles – Ba ba ba

Premiär i Degerforsparken

18 maj

I kväll är det premiär för danserna i Degerforsparken med Tottes orkester på scenen.
Dansen börjar kl 18.00

Dansfest i Ljungsbro

16 maj

Fredag och lördag, helgen den 20-21 maj 2022, arrangeras den årliga och mycket populära Dansfesten i Ljungsbro på både inomhus- och utomhusbanan.

Fredag
Streaplers och Sounders (inne)
Wahlströms (ute)

Lördag
Martinez och Fernandoz (inne)
PHs (ute)
En dagarsbiljett: 250kr

Två dagarsbiljett: 450kr

Ölme vann stort över Villastadens IF

14 maj

Ölme vann stort över Villastadens IF under fredagen. Siffrorna skrevs till 6-1. Men det var gäster som dock tog ledningen i den femte matchminuten efter lite slarv i Ölmes försvar. Men Ölme kom snabbt tillbaka och tog hand om matchen och han göra två mål innan pausvilan.

I andra halvlek fortsätter Ölme pressa på. Dagens snackis på planen blev Momoh Konneh som gjorde hela fyra mål. Övriga mål i Ölme gjordes av Marcus Hedqvist och Hampus Andersson.

Detta var andra raka för Ölme, efter 1-0-segern mot Kronoparken United i premiären. Nästa match för Ölme är mot Åtorps IF borta den 29 maj kl 13.00

Jobb jobb jobb

13 maj


Nej jag skall inte rensa tandsten. Jag skall har idag bland annat rensat lite poliflex på jobbet. För er som inte vet vad detta är så är det ett material som man kan skapa klädtryck av. Med hjälp av en värmepress värmer man å dessa tryck på textilier. Då jag oftast sitter still mycket på jobbet kan det i bland vara skönt att sträcka på sig och göra lite sånt här i bland.

Viktigt samarbete mellan arrangörer

11 maj

Samabete mellan arrangörer är A och O. Inte minst i dessa tider. Ett antal arrangörer i Dalarna har ett samarbete som heter Sommardans där de ser till att deras danser inte krockar med varandra. Ett koncept som fler arrangörer kunde ta efter.

Arrangörerna är:
Folkets park Hedemora
Hjortnäs brygga Leksand
Lilltorpet Falun
Mannes loge Svärdsjö
Säterdalen
Tyllsnäs udde Borlänge

Du hittar danserna på danslogen.se eller egna hemsidan sommardans.se

Ölmve vann i premiären

8 maj

Ölme tog en fin trea i premiären mot Kronoparken United. En match där båda lagen pressade på bra framåt. Det blev stundtals lite heta känslor och situationer på planen där domaren valde att inte göra några åtgärder. Ölmes mål gjordes av Mohamed Ramadan Mohamed i den 48:e minuten.

Ölmes nästa match blir på Ölme IP 13 maj då Villastadens IF kommer på besök. Matchstart är 19.30

Sign & Print Scandinavia 2022

3 maj

Här kommer lite bilder från när jag var med jobbet på mässa i Stockholm i april. Sign & Print Scandinavia på Kistamäsan i Stockholm. Detta är fackmässan för dig som arbetar någonstans i produktionsledet inom sign och print. Här tar du del av de senaste nyheterna och de smartaste tekniska lösningarna samt träffar branschkollegor och kunder. Det blev att spana in en del nyheter och lite sånt. På kvällen blev det ett besök på Texas Longhorn i Sundbyberg där vi låg över på Story Hotell. Vi lät bilen stå vid m,ässan aoch använde oss av tvärbanan och pendeln till och från mässan. Oerhört smidigt. Dagen efter blev det ett besök på Barkarby Outlet med lunch på IKEA innan vi får hem

Succe för långfredagskortegen

2 maj

Ett säkert vårtecken i Kristinehamn är den årliga mc-premiären. Otroligt fin väder gjorde att över 1000 hojar rullade karavanen mot Filiptad och vidare till Karlstad. Den traditionsenliga kortegen har körts i mer än 40 år och lockar hojar från nr och fjärran. I år var det även en liten fordonsutställning på Södra torget Jag plåtade lite kort som ni kan se nedan.