Säsongsfinal med Holidays på Upperudslogen

2 sep

Så var det dags för säsongens sista dans på Upperudslogen i Molkom. En säsong som innehöll tre danser. Med facit i hand tre riktigt trevliga danskvällar.

Nu stod vi här och det var så dags för säsongsavslutning där de mycket begåvade grabbarna i Holidays skulle svara för musiken. Vi hade i vanlig ordning gjort mycket reklam för denna kväll på logens Facebook sida och på nätet hade vi delat runt. De blev även en del klassisk affischering. Jag kom fram till logen lite tidigare då jag tillbringat dagen i Karlstad. Hälsade lite på grabbarna och arrangören Annette innan det var dags att svida om. Klockan åtta räknade Kenneth in till aftonens första dans Främling följt av Tomma löften tomma ord. Mycket applåder efter första dansen bådade gott. Holidays håll ångan uppe och varvade mellan mysiga lugna låtar till mer fartigare bugglåtar.

Dags för lite Streaplersgung ”Vänta lite”. Sen var det var dags för kvällens paus. Nu skulle det smaka med kaffe och en god smörgås. Arrangören Annette hade i vanlig ordning fixat en massa gott fika. Hon vet verkligen hur man pysslar om sin danspublik och banden.

Efter paus fortsatte Holidays spela fram till midnatt. Oj, oj publiken gav verkligen allt och likaså Holidays. Brorsan gick upp på scenen och tackade alla som kommit och dansat i sommar. Sedan gav alla en stor applåd för de begåvade grabbarna i Holidays. Jösses vilken säsongsfinal det blev på logen.

Tack publiken vilken kväll. Holidays bjöd på sin hit ”Brända lameller”. Det är en riktigt buggrökare. När sista tonerna ebbat ut ville publiken ha mer. De visade inga tecken på att de ville gå hem. Stående ovationer gav de Holidays. Det måste kännas härligt som orkester få det gensvaret som man fick. Korv i boa så var denna säsong till sin ända. TACK alla dansband som gästat logen i sommar. Tack till publiken. Tack Holidays vilken kväll vilken triumf. Sakta åkte vi hemåt i natten med ett leende på läpparna


Publicerad: 2022-09-02 00:35:38