Julmarknad vid Kväggeshyttans Bygdegård

28 nov

I söndags 27 november var det julmarknad vid Kväggeshyttans Bygdegård norr om Kristinehamn. Det var flera säljare på plats Det serverades gröt och skinkmacka.


Publicerad:

Matz Rogers intog Storfors Kulturhus

28 nov

Här följer lite bilder från en trevlig danskväll med Matz Rogers i Storfors Kulturhus. Danskväll nummer två arrangerad av Storfors kommun. Denna dag hade någon bestämt att det skulle falla mycket snö. Detta bidrog till att vi blev lite mindre än normalt. Men vi som där höll i gång. Men med facit i hand så blev det en mycket trevlig kväll. Matz Rogers var på ett strålande spelhumör som smittade av sig på publiken.Glädjande nog kan jag meddela att det blir en fortsättning till våren 2023. Tack alla som var med och gjorde kvällen så lyckad som den blev.


Publicerad:

Öppet hus på nya Brogymnasiet

28 nov

Idag var det öppet hus hos Brogymnasiet. Här finns flera olika utbildningar. Ekonomiprogrammet
El- och energiprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Försäljnings- och serviceprogrammet
Industritekniska programmet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet, Studie- och Mattehjälpen samt Anpassad gymnasieskola.

Det var mycket fina lokaler och verkligen ett lyft för skolan och alla elever. Speciellt kul var det att se Industritekniska programmet som jag själv gick. Såg en massa maskiner som jag själv använde när jag gick utbildningen.

Här kommer lite bilder. Främst bilder från den nya delen.


Publicerad: