Nya reklambanners

22 jan

Nu har jag uppdaterat och lagt in lite nya länkbanners. Det är till följande dansställen i Södra Sverige som ni kan se ovan.

– Tingvalla Dans i Åstorp
– Tallparken Vinslöv
– Sundspärlan Helsingborg
– Club 68 Vöxjö Kvarnhagskällan
– Grannbacken Löberöd
– Brunnen Eringsboda
– Danshallen Belganet

Alla dessa arrangör ingår även i Dansalliansen Syd som jag har nöjet att arbeta med.

Björn Björklunds Band blir Björklundz

22 jan

Björn Björklunds Band har bytt man. Från och med 2023 spelar bandet under namnet Björklundz. Bandet utgår från Karlstad och spelar mogen dansmusik. I samband med namnbyten fick jag förtroendet att fixa till bandets nya logga.

Får jag lov att presentera Janne Stefans

22 jan

Får jag lov att presentera Janne Stefans. En duo som består av Stefan Nilsson som ni säkert känner igen från Schytts och Curt Haagers. Till sin hjälp har han Thomas ”Speleman” Arvidsson som man senast kunde ses i Bengt Arvids. På danslogen finner ni bandets spelningar. Kan även tillägga att Stefan ibland är ute och spelar som enmansband under Stefan Nilsson.

Julgransskakning på Fritidsknuten

22 jan

Den 16 december besökte jag Fritidsknuten i Karlstad som hade julgransskakning. Fritidsknuten är en mötesplats för dig med funktionsnedsättning och är i behov av extra stöd. Här kan du träffa vänner och utvecklas genom sång, skapande och andra roliga aktiviteter. Vissa kvällar har de speciella arrangemang eller aktiviteter som du kan delta i. Det kan till exempel vara filmkvällar, levande musik, pysselkvällar och annat. Just denna kväll var det julgransskakning tillsammans med föreningen FUB som är aktiv inom. Det blev en härlig kväll med mycket dans kring den stora granen. Maud Mithander spelade dragspel som vanligt. Och tomten kom med godispåsar på slutet. På en av bilderna nedan syns jag tillsammans med Lennart Kagebo som ni säkert känner igen från Kaggens orkester. Det han vet om dansmusik och svensktopp är inte värt att veta. Tågresan hem till Kristinehamn gick som vanligt lysande. Lite bilder från festen men först några bilder jag tog på vägen dit.