Per & Thomaz underhöll på fritidsknuten

8 jun

Den 27 maj fylldes Fritidsknuten med glädje och gemenskap när Pär och Thomas tog scenen. Fritidsknuten, en fritidsverksamhet i Karlstads kommun som erbjuder extra stöd till ungdomar och äldre, blev en plats för musik, dans och samvaro denna kväll.

Pär och Thomas, två otroligt rutinerade och duktiga musiker, bjöd på en repertoar av härliga låtar som fick alla att sjunga och dansa. Deras musik sträckte sig över olika genrer och stilar, vilket gjorde att det fanns något för alla att njuta av.

Stämningen var på topp med mycket folk som samlats för att uppleva denna musikaliska kväll. Det var inte bara musiken som skapade en härlig atmosfär, utan även den gemenskap och glädje som spreds bland deltagarna. Att se så många leenden och skratt visade hur mycket en sådan kväll betyder för alla som är involverade.

Fredrik, Annelie och en tjej som jag inte minns namnet på, som vanligtvis är på plats på Knuten. Deras närvaro och engagemang gör en stor skillnad för deltagarna, och deras insats denna kväll var inget undantag.

Kvällen med Pär och Thomas på Fritidsknuten var mer än bara en musikkväll – det var en kväll fylld med värme, gemenskap och glädje. Tack vare dessa två fantastiska musiker fick alla närvarande en minnesvärd upplevelse, och många ser redan fram emot nästa tillfälle när Fritidsknuten fylls med musik och dans igen.


Publicerad: 2024-06-08 14:20:46