Trevlig kväll med Matz Rogers trots ihållande regn

11 jul

Ibland blir det inte som man tänkt sig. I onsdags var en sådan dag. Att det inte blev som man tänkt sig berodde på faktorer som man inte kunde råda över. I detta fallet var det vädret som inte var som man hoppats på. Hela dagen hade det regnat kopiösa mängder. Men regnet stoppade oss inte från att besöka parken. Man var ju lite osäker på hur många som skulle göra som mig och min familj. När vi rullade in i parken hade tre bilar anlänt. Vi satt kvar i bilen en stund innan vi klev in.

Väl inne på dansgolvet möttes jag av en journalist från Karlskoga Tidning som ville intervjua mig. Och självklart ställde jag upp på det. Alltid lika trevligt att prata dans med journalister. Detta kommer publiceras i Karlskoga Tidning/Kuriren.

En del var spända på om bandet Matz Rogers skulle få plats på scenen. Och visst fick de plats. Scenen på denna dansbanan är ju lite mindre än den som brann. Men det funkade perfekt. ”Jag vill älska” och ”Käre John”; fick vi inleda kvällen följt av lite snabbare tongångar i ”Jukeboxen” och ”Oh lonesome me”.
Med facit i hand kom det skapligt med folk med tanke på vädret. Hade vädret varit normalt så hade det med största sannolikhet varit det dubbla publikantalet. Matz Rogers brukar ju vid normala väderförhållanden dra mycket folk.

I pausen blev det en god smörgås, kanelbulle och en läsk. Mysigt på ett sätt att sitta inne och fika i det mysiga cafet.

Med facit i hand blev det en härlig danskväll i Degerfors. Orkestern Matz Rogers skötte kvällen med den äran. Tillsammans med publiken skapades en härlig atmosfär.


Publicerad: 2024-07-11 15:20:21