30 – Sakta ner farten

3 dec
30 - Sakta ner farten
30 - Sakta ner farten

Frågan jag ställer till er som bloggar är. Hur ofta bloggar du? Hur många inlägg i veckan är lagomt? På A svarar jag nästan varje dag och B vet inte. Man bloggar väl när man har något intressant att berätta. Och just i dag har jag inte det. Det blir ju tröttsamt att skriva samma saker. Som att man jobbade, käkade korv och potatis till lunch och sen tog bussen hem för att städa inför kommande kalas. Huvaligen vad tråkigt det låter.

Kalas? Vart det någon som nämnde ordet kalas? Jo tydligen. Någon som fyller år eller? Nej inte vad jag vet. (spelar oskyldig). Okej, så det är ingen som väldigt väldigt snart blir 30 bast? Nääe inte vad jag kan komma på. Skulle det vara det? Jo det ryktas om att en dansband och schlagertokig grabb från Kristinehamn som kan de flesta tonartshöjningarna i melodifestivalen 1986 utantill fyller 30 på fredag. Men herregud. 30 år. Så gammal. Ja det bör tydligen stämma. 2009-1979=30. Kanske dags att redan nu ansöka om medlemskap i PRO?

Som avslutning bjuder jag er på min facebookstatus från i går:
Har beställt smörgåstårta idag. Sitter just nu i mina dyra replay jeans och lyssnar på Kandis samtidigt som jag funderar på hur Torgny Melins version av ”Gummiboll” kommer låta på lördag.

Publicerad: 2009-12-03 00:47:50

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.