Affischer för Stora Folkparksdansen

22 apr

fpdansaffischer

Snart börjar affischturnén för att sätta upp affischer för Stora Folkparksdansen i Mariestad. Vart jag än drar fram på dans i sommar så kommer affischer och flyers vara nerpackat. Det är så enormt kul att vara med på ett hörn i arrangörsstaben för denna trevliga festival som är i dagarna två.

Förutom att hålla min blogg i gång så går ju en del arbete åt att göra reklam för diverse danser och ställen. Detta jobb gör jag 100% ideellt. Allt för dansens fortlevnad.

Så är du arrangör, dansband, bokare eller på något annat sätt arbetar med denna underbara bransch och vill synas på min hemsida. Tveka inte att höra av dig till mig. Alla är välkomna att synas i min blogg. Här görs ingen skillnad.

Publicerad: 2016-04-22 00:39:25

admin