Alla åldrar på samma dansbana?

17 jan

Danslogen är en sida med dansprogram, forum och lite annat smått och gott. Just nu i forumet debatteras det om att vissa ställen har hög medelåder och att det inte bokas in modernband til dessa ställen. Dansstället i fråga det handlar lite om är Fyrisparken i Uppsala. Dock har jag inte varit där så jag vet inte vilken publik som brukar vara där.

Här ser vi Casanovas spela upp till dans
Här ser vi Casanovas spela upp till dans

Dock har jag nu gett mig in i debatten om detta med att en arrangör ska våga blanda moget och modernt på en nonstopkväll. Hade jag haft en dansställe hade jag nog försökt med detta. Dock tror jag inte man behöver ha för stora glapp kanske. Men att blanda mogna Jontez med halvmoderna Martinez hade nog funkat. Eller Wahlströms och Streaplers. ”Alla” snackar ju om att få ut alla på dans och att återskapa lite av den ”folkparkseran” som fanns förr med alla åldrar på ett och samma ställe.

Vill ni med vara med och debattera så kan ni slänga in ett inlägg här.

Publicerad: 2010-01-17 14:46:57

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.