Alla dessa publiksiffror?

5 jun
Danspublik
Danspublik

Jag har ofta funderat på en sak angående detta med publiksiffror. Varför är alla dansare så nyfikna på exakt hur många som var och dansade på ett visst ställe till en viss orkester?

Publiksiffror är väl bara intresse för publiken och orkestern. Ofta när jag varit på dans till vissa orkestrar får jag mail från nyfikna personer som vill veta hur många som var där. Brukar svara dem att hade du varit där hade du sett och kunnat uppskatta hur många som var där.

Har även hört dansare som drar sig för att åka till vissa ställen just för att dom hört att det sist var lite folk där. Men hallå?? Det kan finnas tusen orsaker till att det var lite folk just den kvällen. Många faktorer som spelar in.

Jag har i min blogg börjat undanhålla publiksiffrorna jag får reda på. Jag skriver om det blivit publikrekord men försöker att inte uppge några siffror. Är folk så nyfikna på hur många som dansar och hur mycket publik ett band drar får dom väl åka ut och dansa till den orkestern, eller på ett visst dansställe.

Publicerad: 2014-06-05 08:46:22

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.