Alla hjärtans dag idag

14 feb

I dag är det alla hjärtans dag, och vad passar bättre än att gå ut på bio. Det är precis vad jag ska göra ikväll. Filmen som ska ses är ”Varannan Vecka”. Filmen handlar om Läkaren Jens och reklamfilmaren Pontus är bröder och har mycket trassliga relationer med kvinnor, nuvarande respektive frånskild hustru och Johanna som de på sitt sätt blir rivaler om. Sen är det ju kul att dansbandet Wahlströms medverkar i filmen också. Kul med dansband i filmer.

Det är väldigt kul att gå på bio även om det är dyrt. Av den anledningen går jag inte på bio så ofta. Blir max 1 gång per år eller mindre. Jag kan därför inte dra mig till minnes vilket film det var som jag såg senast. Men som sagt får man hoppas på att det blir en bra film. Eventuellt så går vi ut och äter något efter filmen. Vi får se hur det blir. De som ska med och se filmen är min brorsa och en tjej som han är kontaktperson åt. Det ska bli himla sköj.

Sen får man ju inte glömma att vi tog två os guld idag. Vart ska detta sluta? Stort grattis till er!!! Man blir nästan lite berörd av att se dem stå där på pallen till tonerna av ”Du gamla du fria”

Publicerad: 2006-02-14 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.