Alvenfors med debut-cd

11 mar
Alvenfors med debut-cd
Alvenfors med debut-cd

Det hela började en sommardag då ett gäng med cyklar stod utanför Peter Anderssons bostad i Lyrestad. De skull värva Peter till orkestern ”Piraterna” från Gullspång. Efter att ha bjudit på pilsner och innestående inspelningar i studio tvekade inte Peter utan började med Piraterna. Resten är som man säger historia. Mycket vatten ha runnit under broarna. Numera har man kortat av namnet och heter bara Alvenfors. Efter ett singelsläppp för några år sedan är man så redo för en full-cd. ”Blir det ja eller nej” heter plattan som innehåller tolv spår. Covers blandat med egna låtar. Vi hoppas så klart på ett JA för denna plattan. Äntligen säger jag. Som vi har väntat.

Låtlistan:
1. Blir det ja eller nej
2. Hur ska det bli
3. Du gör mig galen
4. En mycket bättre värld
5. Allt jag har (Walk the Line)
6. När jag ser mig tillbaks
7. Va’ var det jag sa
8. Vänner
9. Alltid på väg (Hitchin’ a Ride)
10. Juliette
11. Trodde inte änglarna fanns
12. Hand i hand

Publicerad: 2015-03-11 00:19:24

admin