Ännu en fredag…

18 sep

Mitt finger
Mitt finger

Ja vad gör mitt plåstrade finger i bloggen. Jo jag vill att ni tycker synd om mig. Nej, jag bara skojar. Men faktum är att jag fått någon konstig inflammation i pekfingret som gör ont som satan. Så i går så baddade jag på med en massa sprit så jag hoppas det ska funka så att svullnaden går ner. Ser ju inte så glamoröst ut med ett vitt funger.

I dag på jobbet har vi preliminär bokat en kryssning med Cinderella helgen 14-15/11. Var svårt med platser men som alltid så grejar Viking Line detta. Så det känns skönt att åter igen få kryssa med detta fina rederi. Och nu har man ju dessutom renoverat skönheten. Ska hur som helst bli spännande och se hur den ser ut. Man har ju fått se lite på färjan på kanal5. Sen den helgen spelar ju mina vänner i Gideons ombord. Härligt att ses igen grabbar.

Nu i kväll blir det till att ta det lugnt och kika på Dobidoo. Lördag blir det Storforsmarken med pappas bror. Söndagen är ännu oplanerad.

Skepp å hoj.

Publicerad: 2009-09-18 18:40:00

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.