Är sjukt stolt över mig själv.

5 dec

I dag är jag sjukt stolt över mig själv. Vi är på jobbet med i något som kallas för ”Fläsktrampet” där vi är tre olika företag som tävlar att gå mest steg under en period med stegräknare.. Idag gick jag och Johan och Robin på jobbet nästan hela stan runt på lunchen. I högt tempo trampade vi väg. Det jag saknade var nog en mössa och vantar. Men det gick det med. Dock var nog mina kängor fel skor att ha. Men det funkade det också.

Sedan jag varit liten, alltså så länge jag kan minnas har jag haft Astma. Det har inneburit vissa fysikska begränsningar. I skolan orkade man knappt något utan att få astma. Men efter lite träning i gymnasiet tror jag att min asma lugnade ner sig. Nu var det längesen jag hade ett astmaanfall.

Det jag var sjukt stolt över idag att jag i ett tämligen högt tempo klarade att gå hela rundan utan att få något anfall.

PS. I dag blev det över 15000 steg :)

Publicerad: 2012-12-05 01:08:56

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.