Arg, ledsen och förbannad.

10 dec

just nu är man lite ledsen i ögat efter en sak jag läst på internet. Varför kan inte alla få vara som dom är och få leva med dom personerna dom vill?? Sverige är grymt. Det får vara slut på diskriminering och mobbning. Acceptera ALLA för den dom är.


Nu får det vara nog. Bara för att man frångår det som kallas ”normalnormen” (hemskt ord) så ska man få lida för det. Det är inte rätt. Jag vet vad jag pratar om. Har själv i bland sökt egna vägar och inte gjort som ”alla andra”.
Och det har inte folk blundat för om man säger så, milt sagt.

Det som gör mig så ledsen och förbannad är en artikel i Skånskan som handlar om Victor som vid 11-års ålder inte orkade med längre. Efter en lång tids mobbing av skolkamrater, lärare och slussande mellan skolor tog han sitt liv. Det som gör mig meest ledsen är att lärarna inte tog Victors parti, snarare tvärtom. De tyckte att han blivit jobbig och stökig.

Skrämmande är det att sådant här förekommer år 2009 och att vuxna personer som skall vara förebilder inte har bättre omdöme. Vill man inte se? eller vad är det frågan om. Lomma kommun har i detta fallet agerat helt omdömeslöst tycker jag. Så dagens stora riskbuske till Lomma Kommun. Deras slogan Tanke. Omtanke. Mertanke rimmar ju mycket dåligt med tanke på det inträffade.

Nu är jag så arg och ledsen så jag avslutar här. Kanske jag fortsätter skriva mer senare.

Publicerad: 2009-12-10 18:03:06

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.