Barnprogram på bästa sändningstid?

27 mar

Skratt, sång och stor förvirring väntar när ett gäng sagolika karaktärer tar ton på scen. Monstret gör Nour pirrig i magen och Godisautomaten får Felix att tänka på politik. Frågan är vilka kända personer som döljer sig bakom maskerna? Följ med när tolv välkända personer gör upp i en av världens mest spektakulära sångtävlingar. Deras identitet hålls hemlig bakom sagolika masker och det är upp till vår expertpanel att klura ut vilka som döljer sig bakom kreationerna.

Ja så här beskriver tv4 sitt program. För mig var det helt obegripligt och liknande mest ett barnkalas. Läste många kommentarer i sociala medier som delade min uppfattning om detta programmet. Någon skrev att min son och dotter och 5-6 år tyckte figurerna var roliga som dansade och sjöng. Och gääääsp. Jag tror jag somnade en stund under programmet. Så spännande var det. Nä detta kommer inte bli någon fredagsvana för mug. Lite högre krav än detta har jag faktiskt.

Publicerad: 2021-03-27 22:09:49

admin