Bengans loppis i Kristinehamn

11 apr

bengans15-1
I helgen besökte jag en ny loppis för mig. Den har funnits där ett tag men jag har aldrig tagit mig för att titta in där. Men nu gjorde jag slag i saken. Bengans Loppis och Antikt heter den och har sin bas vid Hacklehemsplan i Kristinehamn. Här kan du finna din nya inredningsdetalj för ditt hem eller kanske något som bringar dig mot härliga gamla minnen. enligt deras hemsida är Bengan´s Loppis och Antikt en upplevelse inom secondhand och loppmarknad utöver det vanliga. Och jag kan hålla med lite grann. Där fanns mycket fina saker. Inte en massa krimskrams som finns på en del andra loppisar.

Som ni ser nedan blev det en del billiga fynd. Lite udda dansbandskasetter, lite skivor och ett par coola jeans.

Hittade bland annat en live cd med Simons som är inspelad på Mälarsalen i Stockholm 1994. Det roliga med den skivan är den spelades in och såldes samma kväll. Dom gjorde ljudupptagningen tidigt på kvällen och åkte sedan i väg och pressade skivorna så att dansbandspubliken hade något att köpa med sig hem.

Sen fann jag några trevliga dansbandskasetter. Bland annat en med Danzells orkester från Storfors. Så nu går denna kassetten varm på stereon här hemma. Underbart.

bengans15-2

Publicerad: 2015-04-11 22:18:55

admin