Bengt Hennings välkomnar sommaren med cd

7 jun

bhbandsommar15

Bengt Hennings är tillbaka efter ett par år utan ett nytt album, men det har varit värt att vänta, för nu presenterar grabbarna i bandet ett rykande färsk platta. Suveränt låtval med både nyskrivna dansdängor till riktigt bra covers som bandet gör till sina egna. Soundet är moget fräscht med härliga bh-saxar, snygga gitarrer och Kjells underbara röst som grädde på moset. Skivrelease är den 26 juni.

Följande låtar finns med på plattan:
1. Jag kommer hem
2. Någon
3. Dream Lover
4. En gammal goding
5. Ikväll kan allting hända
6. Händerna mot himlen
7. Jag har väntat natt och dag
8. Kom gör mig lycklig
9. När jag tänker på imorgon
10. Kalla’t va’ du vill (I’m just a girl)
11. Stolt att kunna vara den jag är
12. Ge mig en stund av ditt liv

Publicerad: 2015-06-07 12:22:15

admin