Bilder från Gideons på Djäkneberget

18 jul
Bilder från Gideons på Djäkneberget
Bilder från Gideons på Djäkneberget

Tack Gideons för all fin reklam som ni gav mig på dansen på Djäkneberget. Många var dom som kom fram och pratade om min blogg och om danslogen.se P plats fanns även två arrangörer som jag pratade med. Jag lovade så klart att ge dem gratisreklam här i bloggen för deras danser. Vi pratade om branchen i stort och om vilka band som dom hade som stora publikfavoriter och som drog mycket folk. Det är härligt när man kan hjälpas åt med att sprida reklam för varandra. . För er som undrar över bilderna jag tog på dansen så finns det en massa bilder att beskåda på Gideons hemsida www.gideons.se

Publicerad: 2014-07-18 23:54:28

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.