Bjarnez tar timeout

1 nov

Bjarnez har bestämt sig för att lägga bandet på is. Sista spelningen blir den 2 mars 2019. Det blir på Håkans bar i Brålanda. Ett ställe där bandet spelar flera gånger.

Så här skriver bandet på sin Facebook-sida:
”Hej på er alla där ute!
Vi i Bjarnez hade tänkt komma med lite nyheter gällande vår framtid som komma skall. Vi har tagit ett gemensamt beslut där bandet kommer att läggas på is och ta en paus på obestämd tid.
Bjarnez har under de senare åren blivit ett snabbt växande band och en utveckling som vi knappt hunnit med själva i. Allt detta har fått oss att inse hur mycket tid och jobb som krävs för att få ihop detta stora projekt och som tyvärr ingen av oss har att ge just nu. Därav har vi tagit ett gemensamt beslut och tar en paus och fokuserar på annat ett tag. Vill poängtera att det är en paus, INTE ett avslut!
Det finns så många som vi vill tacka för allting. Våra familjer, vänner, arrangörer, vår fantastiska bokare Cattis från LS TonArt och framförallt er alla som kommit ut och dansat, festat och umgåtts med oss. Utan er hade detta varit omöjligt!
Sista spelningen innan pausen blir hos våra kära vänner på Håkans Bar & Festvåning här i vår hemort Brålanda, den 2:a mars 2019.
Vi ses där och vi ses i framtiden!
Puss & kram
Bjarne, Pauline, Jesper, Simon och Love”

Publicerad: 2018-11-01 02:43:15

admin