Black Jack – Nakna på balkongen

23 okt
Black Jack är nakna på balkongen
Black Jack är nakna på balkongen

När det för en tid gjordes en undersökning om vad folk förknippade med namnet BlackJack vann varken den lilla svarta kondomen eller kortspelet, utan det var grabbarna i dansbandet Blackjack som de flesta förknippade med namnet. I snart 25 år har bandet existerat och åkt runt i Norden och lirat för fulla hus.
Bandet har haft hits som ”Inget stoppar oss nu” , ”Maria”, ”Sandy”. På dom senaste åren har dom blivit uppmärksammade för titlar som ”Får jag låna din fru i kväll”, ”Fina flickor” och ”Vad vore livet utan kvinnor”.

Nya plattan ”Nakna på balkongen” som släpps den 19 novemver är en mycket stark Blackjack skiva. Efter att ha moderniserat sitt sound litegrann på de senaste skivornas produktioner så återgår Blackjack nu litegrann mot sitt gamla sound. Det utan att låta daterat på något sätt.

Enligt bandets sångare Tony Ljungström ville man återknyta till vårt gamla sound men ändå låta 2014.
Tony har dessutom skrivit nio utav skivans femton spår. Något som är ganska unikt på dagens dansbandsplattor som ofta består av mer eller mindre antal covers eller att man får låtar från andra låtskrivare.

Blackjack är stolta över sin nya skiva, låtar och sitt sound och längtar mycket efter att få komma ut och spela de nya låtarna.

Nästa år firar killarna 25 år nästa år och framtiden har aldrig sett bättre ut för bandet!

Källa: Ginza.se

Publicerad: 2014-10-23 08:35:42

admin