Bland chokladpraliner och plankstekar

9 dec

9 december skriver vi i dag i almanackan. Tiden rusar i väg ovanligt fort. Så fort att man knappt hänger med. Vart är snön som ska ligga på backen? Det ska ju ligga 10cm snö eller möjligen 20cm ute nu. Det ska inte vara 7 grader varmt utan -5 grader. Ingenting stämmer ju vädermässigt. Vad är det är egentligen? Ja Ja, man ska väl inte klaga utan vara gla för att vi har ett väder.

La Suissa - Italiensk lyxchoklad
La Suissa - Italiensk lyxchoklad

I dag har jag jobbat som vanligt. Det blev plåtning idag igen. I går var det i en mataffär och idag var det italiensk lyxchoklad som skulle plåtas. Det var lite bökigt med alla glittrande påsar och karameller. Men jag tror jag fick till det till slut i den hemsnickare fotostudion i godisaffären. Bilderna ska ju ”bara” finnas på en hemsida men jag vill lik väl ha bra kvalité på dem. Resultatet kommer inom kort på en hemsida jag kommer pressentera för er. På eftermiddagen blev det lite logotyper och lite annat fix.

Plankstek
Kvällen vigdes åt restaurangbesök med trevliga vänner. The Pub i Kristinehamn fick sig besök i dag. Mycket trevlig afton med plankstek med efterätt. Efterätten tog jag efter att jag ätit upp planksteken. Måste förtydliga för vissa bloggläsare. Hi hi. Ren vaniljglass till efteråt. Allt detta smakade underbart och sköldes ner med lite grön cider. Kan livet bli så mycket bättre?

Väl hemma igen sitter jag här vi datorn och ska sätta knorr på detta inlägg samtidigt som jag snackar med den underbaraste av underbarast. Nej det är inte min mamma även om hon är underbar. Vem det är kanske avslöjas framöver i bloggen.

Publicerad: 2009-12-09 23:30:57

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.