Blommans på dansbanorna igen

26 jun
Foto: Blommans orkester
Foto: Blommans orkester

fler och fler dansband väcks till liv vilket är enormt kul.
På publikens begäran är Blommans Orkester åter på dansbanan. Sångerskan Annelie Månsson (Leopold) är en riktig glädjespridare. Det är mycket tack vare hennes röstresurser som gjorde att orkestern blivit så populär som den är idag.

Orkestern startades upp av Thomas (Blomman) Broström i mitten av 80 talet.
Många människor trodde kanske att Blommans-tiden skulle upphöra på grund av hans kristna tro. Tron är inget hinder utan snarare en tillgång i tuffa tider. Att andlig musik och dansbandsmusik går hand i hand är inget nytt. Det var vi sett prov på tidigare genom Göran Lindberg, Christer Sjögren och Hans Martin

Med i Orkestern är även Annelies man Bengt-Åke Leopold som är en mångsysslare inom musiken. Han spelar bas, gitarr, saxofon och sjunger såväl solo som körsång.

Repertoaren består av många kända sånger som publiken känner igen och gärna sjunger med i. I bland är allsångsfaktorn hög på bandets spelningar och uppträdande. just allsång är ju också ett begrepp när man talar om Blommans ork. Orkestern livar gärna upp sin publik med hjälp av allsång vilket är väldigt populärt vid kalas.

En helt ny cd är inspelad med låtar som t,ex ”Det finns ingenting att hämta”, ”Spara sista dansen”, ”34:an”, ”Allt det som kärleken är” och ”Release me” för att nämna några låtar.

Publicerad: 2012-06-26 19:49:05

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.