Bob Stevens med Christoffer bjöd på dansgodis

10 jun

Oj oj oj vilken kväll det blev på logen med Bob Stevens. Premiär för dem här med nya sångaren Christoffer Bengtsson. Herregud vilken röst grabben besitter. Jag har vara hört dem på skiva innan och tyckt att det låtit okej. Ni fick jag och broder tillfälle att träffa honom live. Mycket trevlig och sympatisk sångare men den guldstrupe utan dess like. Jag förstår nu varför de valde honom. Sen var det även kul att återse Lasse Ingerstad i bandet. Lasse var ju tidigare med i Hedins orkester men valde att sluta där. Så gott att se dig på scenen igen.

Denna kväll var det lite konkurrens om dansarna i området. Men det blev hyggligt med publik ändå som valde Bob Stevens. Det är lite trist när flera skall köra dans samtidigt och då slåss om samma publik. I längden är det ingen som tjänar på det. Så jag vill av jupet av mitt hjärta tacka alla som valde att komma till oss på Upperudslogen denna lördag. Välkommen tillbaka. Ta gärna med en kompis eller två.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Vissa kvällar är sådana som man vill aldrig ska ta slut. Detta var absolut en sådan kväll. Det märkets hur spelsugna Bob Stevens var och det smittade av sig på publiken sm var där. Men tyvärr har ju alltid ett slut och denna kvällen tog slut allt för fort. Och jag kan säga att jag har redan börjat längta till nästa tillfälle då jag får chans att dansa till Bob Stevens och deras sångfynd Christoffer. Tack samtliga inblandade för en enormt trevlig kväll. Nu svidar vi om inför nästa danskväll med Holidays den 15 juni.

Publicerad: 2019-06-10 23:52:23

admin