Bob Stevens – Mitt Skåne

1 aug
Bob Stevens - Mitt Skåne
Bob Stevens – Mitt Skåne

Det populära mogensdansbandet Bob Stevens släppt i början av juni ett nytt fullängdsalbum med titeln ”Mitt Skåne”. Titelspåret är skrivet av Leif Melander, Cecilia Ingemarsson.

Plattan innehåller underbart mogen dansant musik med ett väl utvalt låtmaterial där de blandat nya låtar med sköna covers. Skivan innehåller eget material iform av ”Du och jag” och ”Livet ger och tar”, bägge signerade Mats Olsson som spelar Saxofon, dragspel och klaviatur i bandet. Bob Stevens med Mats Kärlid som sångare har en helt egen stil och profil som gör att man direkt känner igen dem.

Andra toplåtar på skivan är bland andra; ”Tycker om när du tar på mig” av Per Gessle, !Säg vem” av Mats Larsson och Åsa Karlström, ”Natten har sin egen saga” av Lennart Clerwall samt klassikern ”Det spelades bättre boll” av Hans Dalén och Bo Åkerström.

Publicerad: 2014-08-01 00:08:08

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.