Bokrean 2013 på Skeppsakademin

28 feb
Bokrean
Bokrean

I tisdags var jag på den årliga bokrean här i Kristinehamn. Det är alltid lika kul att se vad det finns för böcker att tillgå. Tyvärr läser jag inte så mycket utan lyssnar hellre på en ljudbok. Just nu håller jag på med Mia Skäringers intressanta bok ”Avig Maria”. Denna underbara tjej som har så otroligt mycket i bagaget som hon öppenhjärtligt delar med sig utav.

Ni kanske undrar vad jag köpte på bokrean. Mina ”fynd” ser ni ovan Lasse Åbergs härliga bok ”Stig Helmer Story” som handlar om alla hans sällsksparesefilmer han spelat in. Sen blev det två små roliga böcker av David Batra. Komikerna som dammsugit Sverige på ”arga lappar”. Riktigt småroliga böcker alla tre.

Publicerad: 2013-02-28 18:43:34

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.