Boråstripp med Alingsås

25 jul

Hejsan!
Borås måste nog vara synonymt med postorderfirmor och butiker. Säger man Borås så tänker nog dom flesta på Ellos, Cellbes, Haléns och/eller Hobbex. När vi var där så var det mycket folk som handlade som galningar. Tänk att butiker kan vara så kul. Något som inte var lika kul var när vi skulle ta och leta boende.

Alla hotell med något rimliga priser var stängda. Så det hela slutade med att vi åkte till Alingsås och (i lite panik kanske) checkade in på Grand Hotell Alingsås. Jösses vilket fint hotell. På kvällen gick vi ut och åt en bit god mat på en fin restaurang som jag ej kommer ihåg namnet på.

Dagen efter åkte vi hemåt efter att ha tittat lite på stan. Vi tog vägen hem över Trollhättan och Dalsland. När vi passerade Uddevalla kikade vi in till Lane Loge för att bara titta lite (dom hade ingen dans där då eftersom det var mitt på dagen).

Sen så åkte vi till Fängerfors där vi tankade, sen så bar det av till Mellerud där vi tänkte äta. Vi hamnade vid Bloms lågprislager, men där fanns det bara korv och hamburgare.

Så vi fortsatte och hittade ett bra ställe efter vägen. Efter maten åkte vi vidare hemåt och stannade i Karlstad för en snabbfika.

Publicerad: 2002-07-25 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.