Casanovas släpper nytt

20 okt

Det är nu två år sedan Casanovas släppte sitt senaste succéalbum så det är verkligen på tiden att det kommer ett nytt album! Men bandet har sannerligen inte legat på latsidan under denna tid utan släppt mängder av låtar digitalt varav mängder av dom blivit stora hits på Spotify.

Det här albumet innehåller 15 låtar och det är redan en hitkavalkad av radiohits, miljonstreamande spotifyhits, livefavoriter och dessutom låtar som fortfarande inte sett dagens ljus.

Plattan är inspelad under ett års tid. Några av låtarna är inspelade i en studio i Budapest tillsammans med producenten Karl-Ola Kjellholm. En vecka där bandet jobbade stenhårt och vissa låtar är inspelade i Sverige. Dessutom innehåller albumet låtar skrivna av ett gäng meriterade låtskrivare förutom Henrik Sethsson själv. Namn som David Lindgren Zacharias (Darin, Jübel mf.l) Björn Olsson (Soundtrack Of Our Lives, Håkan Hellström, Lena Ph, Mando Diao m.fl) och Peter Kvint (Darin, Peter Jöback, Carola, Jill Johnson, Uno Svenningson, Magnus Uggla m.fl) har alla bidragit med starka låtar till plattan.

Totalt sett så är detta utan tvekan Casanovas starkaste album hittills. 15 låtar. Inga fillers. Allt med ett sväng och produktion som de är själva om på den moderna dansbandsscenen!

Källa: Ginza.se

Publicerad: 2020-10-20 23:38:55

admin