Skomakarn med Ljus och värme

23 jan
Dagen i iblder
Dagen i iblder

Måste det vara så förbannat kallt? Ja tydligen skall det vara det är det ”någon” som tycker. Någon sa att ”han” där uppe sköter vädret. Ha ha. Låt mig få skratta lite. Och hur vet man att det är en han. Det finns ju inga bevis för, inte ens bevis för att denne ens existerar. Men för att vara mer jämställda kan vi ju säga att ”hen” har ordnat detta vädret. Om mannu måste lägga skulden på någon för kylan som vi har.

I dag har jag i vanlig ordning jobbat på MT Trading & Design. har sett spännande prjekt som vi ska ro i land. Blir nog riktigt riktigt bra när det blir klart. Det är en hel del pyssel för att ”sy ihop” det hela. Men eftersom vi är ett så härligt team på jobbet är jag helt övertygad att vi ror i land detta. Det har vi ju som vana att göra annars. Lunchen idag bestod av falukorv och potatis och pepparrotssås. Mums!

Efter jobbet blev det till att besöka polisen för att skaffa nytt leg, då mitt existerande är för gammalt.
Det blev ju ingen skönhetsbild på kortet precis men det får ju duga. Huvudsaken är att dom ser att det är lilla mackan på bilden. Gillar iofs den passbilden jag har nu. Dom ska ju envisas med att det ska vara en färsk tagen bild så man får väl vara nöjd med resultatet trots allt.

Sedan bar det av till skomakaren för att hämta ett par jeans som jag lämnade in där. Köpte ju på rea för några månader sen ett par jeans som jag testade här om dagen. Dock fick jag då se att vissa funktioner på dom inte var i brukbart skick. Men det fixade skomakaren vid torget. Snabbt, enkelt och billigt. Det blev riktigt riktigt bra.

Efter lite personliga paketleveranser till kunder så tog jag bussen hem. Funderade lite på varför man valt att köra med så små bussar här i stan. Det är nästan så det är ont om platser när man kör med dessa små Neoplanbussarna. Dom borde ju skrotas eller skickas till bättre behövande.

Avslutar inlägget med en akustisk version av ”Ljus och värme” framförd av Johan Bakke.

Publicerad: 2013-01-23 23:55:05

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.