Dagstur till Nora och Örebro

16 jul

Hejsan!
15 Juli åkte vi till Karlskoga för att titta lite på deras nya modellflygplats där dom leker, jag menar flyger med modellflygplan. Efter att ha sett en del olika flygplaster i Sverige så kan jag säga att detta måste vara Modellflygplasterna roycerolls. Med andra ord verkade detta vara en plats som inte saknade någonting.

Efter att ha blivit guidade lite så fortsatte vi färden upp till Grythyttan, där vi tog oss en bensträckare. Mysigt litet centrum dom har där. Sen bar det av till Nora där vi åt mat på en bra restaurang som ligger i centrala Nora. Sen så gick vi runt lite och kollade i affärer.

När vi tröttnad på det så åkte vi ner till Örebro, för besöka en affär som säljer modellflygprylar. Jag gick då till en butik vid namn 4:98 och som namnet antyder så säljs allt för 4:98, mat husgeråd, prydnadssaker, presentartiklar, godis och mycket mer. Allt bara 4:98 kr styck.

Sen så skulle vi handla present till pappas bror som fyller år så vi tog oss en sväng till Mariebergs Köpcentrum där vi fikade lite och handlade lite, innan vi styrde kosan hemåt.

Publicerad: 2002-07-16 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.