Dagstur till Örebro och Wadköping Dagstur till Örebro

10 aug

Hejsan!
Den 10 augusti var jag på en dagstur till Örebro. Vi besökte Wadköping som är ett turistmål i Örebro. Där finns det olika små mysiga caféer och handelsbodar m, m. Bland annat ett stort bokantikvariat och ett café som jag rekommenderar.

En kronblomsutställning fanns det också därefter detta bar det av till Brunnsparken, nej vi skulle inte dansa utan äta mat på den trevliga restaurangen Svalan. Dom hade väldigt god mat där. Ett ställe jag som jag rekommendera.

Är man i Örebro och gillar att shoppa så måste man nästan åka ut till Mariebergs köpcentrum. Dit åkte vi efter maten. Ett köpeldorado med massor av butiker. På Mariebergs köpcentrum köpte jag ett par tuffa och fräcka jeans i blåsilvrigt material, och en cd med Streaplers Arvingarna och Flamingo. Ett stenkast från Mariebergs Köpcentrum ligger IKEA. Där handlade jag också en del, det blev mest nyttoprylar.

Efter all shopping bar det av hemåt. På hemvägen stannade vi och fikade vid Hallagården som ligger vid Lekhyttan. (Man svänger av vid Lekhyttekiosken som ligger efter E18). Efter en kul dag var vi hemma ca 18.30

Publicerad: 2002-08-10 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.