Dansband i Björneborgsparken

29 jun

Äntligen blir det dansband i parken igen!
Föreställningen börjar kl 19:00 men parken öppnar upp redan kl 17:30. Just denna kväll så ingår kaffet i biljett.
Serveringen hålls öppen och ni kan i lugn och ro köpa er något gott samt hitta era anvisade platser.

”Vi älskar Dansbandz” är en kärleksfull, humoristisk och musikalisk scen-hyllning till våra svenska dansband! Skön nostalgi möter nutid i det bästa från 60-talet till nu. En feelgood-kväll för alla åldrar med Anna Bromee. Detta glädje-piller till föreställning lockar till skratt, allsång & dans! Här klingar låtarna som för alltid finns i svenska folkets hjärtan. De där som ingen kan låta bli att sjunga med i, eller få det att rycka i benen av lust att dansa; ”Inget stoppar oss nu”, ”Nu är det lördag igen”, ”Börja om från början”, ”Åh, vad jag älskade dig just då”, ”Sofia dansar gogo”. Med många fler älskade klassiker och ovanliga pärlor – från Max Fenders, Kikki Danielsson och Lars-Kristerz till Arvingarna, Gert-Jonnys and a whole Lotta´ Engberg. I ”Vi älskar Dansbandz” bjuds det också med värme på en humoristisk djupdykning i dansbands-historien. Med alla dansbandsnamn som har Z eller X på slutet, 70-talets underbart hysteriska scenkläder – och roliga oväntade berättelser. Och vad är egentligen en onklaklacka-låt …? Humor, gemenskap och glädje med nära tilltal – och musiken vi minns. För ung som gammal.

Biljett-information:
Begränsat antal platser samt förbokning. Biljetterna kostar 100:- (kaffe ink påtår ingår) och bokas antingen genom att ni mailar till boka.bjorneborg@gmail.com eller ringer på 070-362 09 60. Ni kommer få anvisade sittplatser i det gröna framför stora scenen på filtar (om önskemål finns att sitta på bänk istället ber vi er ange det i mail/samtal). Först till kvarn! Biljetter ute nu!

Corona-information:
Vi följer kontinuerligt folkhälsomyndighetens rekommendation och gör vår allra bästa för att skapa ett så tryggt arrangemang som möjligt. Vi får i dagsläget ta in 500 sittande gäster men väljer att endast ta in 200 gäster för att det ska kännas tryggt och fungera på ett säkert sätt. Föreställningen genomförs utomhus på anvisade sittplatser med gott om avstånd. Handsprit finns tillgängligt på ett antal platser runt om i parken. Skulle restriktionerna ändras kan vi tvingas att ställa in evenemanget med kort varsel.
Vi uppmanar våra besökare att vara rädda om varandra, stanna hemma vid minsta symptom, hålla avstånd samt våra noga med handhygienen. Tillsammans kan vi skapa trygga & säkra arrangemang!

Publicerad: 2021-06-29 11:17:50

admin