Holidays

HOLIDAYS
UTGÅNGSORT: Åmål/Svaneholm
STARTÅR: 1999
PRESSENTATION:
Orkestern bildades 1999, och tre av originalmedlemmarna är fortfarande kvar. Michael Andersson, Hans Melin och Hans Jönsson har ännu inte tröttnat på varann.

Holidays är ett band på som verkligen är på klar frammarsch på den svenska dansbandshimlen. 2014 fick bandet en inbjudan att vara med på Idolinspelningen i Karlstad på TV4.

Bandet har fullt upp med spelningar i hela både Norge, Sverige och på dansbåtarna till Mariehamn. Man uppträder bland annat på två av världens största festivaler. Dansbandsveckan i Malung som är världens största dansbandsfesitval samt Bälgspel vid landsvägskanten som är världens största dragspelsfestival. Dessutom medverkar man på norges största dansbandsfestivaler i Seljord samt Sel.

Under åren har några sångare och trummisar bytt ut. Senaste medlemsbytet gjordes våren 2018 då man fick en ny sångare. Ehärlig grabb i Oskarshamn som heter Mattias Sjöstenius. Han har tidigare spelat trummor i bland annat Sunlights, Chiquita och egna bandet Remembers. Nu tar han klivet fram och blir frontare men trakterar även gitarr och dragspel.

MEDLEMMAR:
Mattias Sjöstenius – Sång, gitarr, dragspel
Hans Melin – Klaviatur och sång
Nicklas Mörck – Trummor och sång
Michael Andersson – Gitarr, sax och sång
Hans Jönsson – Bas och sång

BOKNING:
Michael Andersson Mob: 073 – 83 59 616 Mail: epost@holidaysorkester.com

HEMSIDA: www.holidaysorkester.com
MAIL: epost@holidaysorkester.com

SMAKPROV