Ninnas

NINNAS ORKESTER
UTGÅNGSORT: Trelleborg
STARTÅR: 2004
PRESSENTATION:
Bandet bildades en kväll i augusti 2004. Medlemmarna i bandet satt hemma som vanligt med våra gitarrer och spelade och sjöng. Det var då tanke på att starta ett dansband dök upp. Att åka ut och spela glad musik för dansant publik skulle väl inte vara så tokigt?

Ninnas Orkester består av 5 duktiga medlemmar som älskar dansbandsmusik! De har en mycket bred repertoar där vi blandar nya och gamla klassiska dansbandslåtar, 60-tals låtar, schlagers med mer modernare dansmusik. En otroligt styrka bandet har är deras egnenskriva låtar som de blandar upp repertoaren med.

Visor och annat till maten är inga problem. Ninnas har erfarenhet och kunskapen att förgylla festen, danspartyt, årsfesten, föreningsfesten eller vad du nu vill.

Under 2014 släppte bandet en cd-singel ”Steg för steg” som följdes upp med en full-cd ”Tusen vackra dagar” som fick omåttligt god kritik i media och som spelats flitigt på olika radiostationer runt om i norden.

Under 2012 låg vi 16 veckor på Svenska Topplistan med vår egen skrivna låt ”Utanför din dörr ”och har även blivit fram röstade som årets uppstickare 2012. Samma år var bandet nominerade till ”årets Dansband” tillsammans med storheter som Lasse Stefanz och Drifters för att nämna några.

Sedan 2016 har man spelat uppe i Malung på den stora dansbandsveckan tillsammans övriga eliten av nordiska dansband.

Bandet senaste skiva ”Vår egen väg” har fått mycket god respons av kritiker och radiofolk och man blir ofta spelade i radions önskeprogram på radio. På plattan fins flera starka spår som sångerskan Ninna Lindgren skrivit. Bland annat ”Hjärtan i sand” som sjungs som duett tillsammans med Donald Lathila.

Sammanfattningsvis är Ninnas verkligen ett band att räkna med. Härliga danslåtar som publiken verkligen gillar. Fräch mogen dansmusik med inslag av gammaldans samy jägardans som så önskas. En kväll med Ninnas är inget du vill missa

MEDLEMMAR:
Pernilla Lindgren: Sång och dragspel
Mats Lindgren: Sång och kompgitarr
Ivan Tcvetkow: Keyboard och kör
Fredrik Lindbäck: Trummor
Svenne Landgren – Gitarr, stealgitarr och sång

BOKNING:
Ninna Lindgren Mobil: 0734 – 11 84 62 Mail: 774lindgren@gmail.com

HEMSIDA: www.ninnasorkester.se
MAIL: 774lindgren@gmail.com

SMAKPROV