Veckans dansband 32: Dansbandet: Music Men

2 sep
Music Men
Music Men

Orkester Music Men började som en duo för tjugo år sedan men har sedan 16 år tillbaka i tiden varit en kvartett. Nuvarande sättning har spelat ihop i 11 år. Tre av medlemmarna har spelat som professionellt i många år i olika orkestrar. Allt från Zambandet, Hjältarna, Monotones, Jumbo Jet m.m.

Bandet spelar på Danskrogar, Folkets hus, Folkparker, Företag, Eventbolag, Privata fester mm. Medlemmarna har spelat allt från pop och rock till dansmusik på professionell nivå, vilket garanterar en bred och variationsrik repertoar med ett framförande som gör publiken mer än nöjd.

Man har som målsättning att alltid vara lyhörda gällande publikens önskemål beträffande dans och låtval i en så stor utsträckning som möjligt.

Bandet har lite funderingar att spela in en CD, men när och hur det får tiden utvisa. Man spelar ju trots att bara som deltidsband och har andra jobb vid sidan om.

Music Men
Music Men

Musicmens repertoar baseras till största delen av gamla och nya hits. Låtar som folk känner igen. Tack vare medlemmarnas långa bakgrund som musikanter är man förunnade att stå på en mycket bred musikalisk plattform
Således blir det en ”salig” blandning från 50- till 2000-tal som man bjuder på.

Bandet spelar p alla typer av danstillställningar såsom folkparker, dansrestauranger kryssningsbåtar. Varje år är man flitigt anlitade på Playa Del Sol på Gran Canaria.

Är du mer nyfiken på denna orkester är du välkommen att besöka bandets hemsida www.musicmen.dinstudio.se

Så här bra låter Music Men.

Publicerad: 2012-09-02 07:32:38

admin