Dansbandstävling på Liseberg i sommar

13 mar
Polketten på Liseberg Foto: Liseberg
Polketten på Liseberg Foto: Liseberg

Nu är det absolut hög tid att anmäla sig till en ny dansbandstävling som går av stapeln i år. Vill ni få chansen att spela in en skiva? Vill ni sprida er musik? Är ni ett nytt och oetablerat dansband? Anmäl er då till Hitta dans på Liseberg idag!
Hitta dans på Liseberg är en tävling för nya dansband*.

Anmälan (senast 25/3) sker genom att skicka kontaktuppgifter, information om bandet samt en låt i mp3-format till sofia@hittadans.se eller hanna@hittadans.se

Tävlingen som sedan pågår 1 april till 30 april, går till så att information sprids till ett stort antal danssajter (t.ex. dansmaffian, danslogen, fjl och inte minst hittadans.se) De som vill rösta uppmanas att klicka på länk och hamnar på en särskild kampanjsida där röstning kan ske. Här har vi laddat upp er låt. De fem band med flest röster går vidare till final på Liseberg den 5 maj.

Juryn består av branschfolk, artister och representanter från produktionsbolag. Ni får spela i cirka 15 min och får använda ett set med instrument på plats.
Första pris är en tretimmars spelning på Liseberg i slutet av sommaren. Samtliga band i final kommer också få en chans att delta i ett projekt för att få ut dansband på campingar.

*Som nya band räknas de som är i början av sin karriär och inte haft några eller få spelningar inför publik. Ni har inte avtal med ett produktions- eller skivbolag, och om så är fallet, är avtalet nytt (från 1/1 2011 och framåt)

Publicerad: 2012-03-13 17:41:39

admin